2012 del 4

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Nej, verkligen inte, jag har inte haft någon som helst tid över det här året eftersom jag jobbar heltid och har en man som jobbar kvällar/helger. Men om jag haft möjlighet hade jag gärna lagt mer tid på att träffa vänner, dricka vin, dansa.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Nej.

18. Hur var din julafton?
Julafton är ju nu på måndag och jag hoppas att den blir lugn och skön. På förmiddagen ska jag och Juni till kyrkan så hon får bygga julklrubba och jag få julstämning etc. Sen ska vi till Martins mamma och sambo på lunch. Och senare till mina föräldrar (+ brorsan, syrran är i Zanzibar) på middag. Det kanske låter lite hetsigt, men allt är inom en mils radie och det är liksom ingen mer släkt eller så utan lugnt och trevligt på båda ställen och himla lyxigt att få umgås med familj.

19. Blev du kär?
Jag antar att frågan gäller om man träffade någon ny? Det gjorde jag ej. Är glatt gift och hoppas så förbli.

20. Vilket program har varit det bästa på tv?
Homeland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>