Nu är det nu

Jag var nyss ute och plockade ihop Junis leksaker. Några grannar var på väg ut med hunden och vi småpratade en stund i den ljumma natten. Känner mig som Barbro Lindgren (Hemligheterserien) när hon skriver “nu nu nu nu nu händer det” när typ tomten kommer, för liksom NU är det nu. Sommar. Juni. Ljusa kvällar och milda nätter. Så mycket carpe diem över denna årstid, på gott och ont.

2 thoughts on “Nu är det nu

  1. Åh, jag vet. Det är så vansinnigt härligt, vackert,grymt just nu. Man nyper sig i armen en gång i minuten och påminner att njuta. Våra små hjälper oss att hitta tillbaka till nuet inte sant? De är de bästa lärarna i mindfulness. Punkt.
    Hoppas att midsommar blir en skön historia även om vädret inte är synkat.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>