Tog ett andetag

Jag tror att jag misstolkade en text om ett varumärke, tack Malin för att du uppmärksammade att den kunde läsas på två sätt. Raderade inlägget, för ovanlighetens skull, men lade sen upp det igen. 

Det är svårt när det handlar om ett företag som vanligtvis gör bra saker och jag vill såklart hellre fria än fälla, så att säga. Men det är ju fortfarande sjukt konstigt formulerat, så jag låter det ligga. 

2 reaktioner på ”Tog ett andetag”

  1. Fast vadå? Hur ska det tolkas då? (Alla inlägg syns i feedly så länge dom publiceras. Enda sättet att ”ta bort” ett inlägg är att ändra texten i det till ttp en punkt eller helt byta innehpll, tips!) Jag blev också så jävla trött men Rodebjer har pga sin nya dryga idiotattityd och 50%-iga prishöjning över 2 säsonger intagit en plats i mitt hathörn så jag har iofs ganska lite fria-lust. Hur ska det tolkas som är bättre än sunket dom skrev som svar på en oerhört välformulerad kommentar?

    1. Jag vet att det syns i Feedly, det gör mig inget. Låter instagram ligga kvar också.

      Det var ju idiotiskt oavsett, men ändå skillnad på att skriva att man försöker hitta smala modeller som är hälsosamma och att man vill ha smala modeller som kan vara sunda förebilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.