Löjromspizza

Igår gjorde jag en variant på löjromspizza till middag. Det tog ca tio minuter. Jag började med de här pizza-tortillabröden (Santa Maria) som jag trodde var ungefär lika mycket pizza som att kleta chilisås på en hönökaka, men jag tycker att de blir helt ok som pizzasubstitut. Tunna och knapriga. 

Sen bredde jag på creme fraiche och strösslade över lite riven prästost. In i ugnen kanske sju minuter, 250 grader, tills de fått färg. Under tiden finhackade jag rödlök och gräslök. När pizzorna svalnat lite klickade jag på creme fraiche (som man såklart kan vispa om man orkar) och löjrom (som alltid får hänga för kort tid för att jag glömmer, note to self inför nästa gång!) och strösslade över lök och dill. Glöm inte citron!

5 reaktioner på ”Löjromspizza”

    1. Det heter säkert inte så, men alltså att låta den rinna av i ett kaffefilter eller en sil. Till sånt här köper jag amerikansk, fryst löjrom och den kan vara lite våt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.