Det är något som inte stämmer

För en vecka sen skrev jag (på Facebook) att det kommer blir svårt att se på årets julkalender utan att tänka på boken ”Det är något som inte stämmer” av Martina Haag. Jag hetsläste den under tiden Arve sov middag. OBS menar inte att spekulera i detta. Men äsch, ni fattar om ni läser den. Jag kan absolut rekommendera den, köpte mitt ex som e-bok från adlibris. 

 

11 reaktioner till “Det är något som inte stämmer”

 1. Så otroligt bra skrivet om att bli dumpad. Fick själv panik och är nu säker på att Magnus kommer att göra samma sak som ”Anders”.

 2. Usch. Den vill jag läsa, men vet inte om jag pallar. Utan att ha läst den så misstänker jag att jag har varit med om ungefär samma sak som Martina (minus offentligheten såklart).

 3. Tack för inspirationen! Köpte igår när jag läst ditt inlägg och klämde hela boken. En väldigt bra skildring av ångesten och ovissheten tycker jag! Samtidigt tyckte jag att Martina gott kunde ha litat på att berättelsen i sig var tillräckligt stark utan (SPOILERVARNING)

  de övernaturliga inslagen. Det hade räckt med vanliga personer i stugan, och kanske något litet inslag av mörkrädsla,eftersom historien i sig är så bra!

 4. Läser den nu! Ironiskt nog parallellt med att jag läser Lotta Lundgren, Tio lektioner i matlagning. Hur som helst; har nog inte läst en så verklighetstrogen skildring av ångesten att bli lämnad. Hu.

  Hur är det att läsa böcker på platta förresten? Jag romantiserar ju själva BOKEN väldigt mycket – men tänker att i vår, när jag har en spädis igen, så är det kanske lättare att hålla i en platta än en bok… om amningen funkar den här gången också, vill säga.

  1. Ännu värre, läser på mobilen! Tycker mycket om att göra det, särskilt i sängen. Bra att slippa lampa. Men det är ju ändå härligare med en pocket. Elleeeeer? Börjar känna mig tveksam.

   1. Jag kanske också blir fast i elektronisk läsning en dag? Fast i just mobilen har jag så himla mycket annat som jag inte kan låta bli att gå in på, så den får inte ersätta boken. Än, i alla fall!

    1. Nej, jag fattar. Jag laddar ned böcker från Stockholms bibliotek och läser i mobilen ibland. Men ja, måste vara mkt strikt mot mig själv då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.