Fem av fyrtio böcker

Jag har skaffat Goodreads och satt som mål att läsa 40 böcker i år. Sett till de senaste åren är det ett högt mål, men sen jag skaffade Storytel har jag börjat läsa mer igen (läser alltid, lyssnar aldrig, har inte ro till det?) och dessa fem har jag läst i år. Rebeckas bok som riktig bok, men övriga i mobilappen.

Jag fick superbra boktips på instagram, återkommer med vilka. Men de fem ovan får samtliga fem stjärnor vardera, utom A.S. som får fyra.

Just nu läser jag Malström av Sigrid Rausing.

6 reaktioner till “Fem av fyrtio böcker”

  1. Åh, jag såg att du var igång! Och jag har en likadan utmaning (men tänkte mig 52 böcker på ett år, haha VEM försöker jag lura?). Men! Är mkt upprörd! Goodreads har liksom bara markerat tre av dem som inom min utmaning, trots att alla fem är lästa i år (och inlagda i år också, samt betygsatta). Känner mig kränkt och orolig på samma gång. Förstår du hur man tjoffar in dem i själva utmaningen? Så deppigt att se 3 av 52 när det ändå ska vara 5 liksom. Gaaaaah! Ps! Kul med tips, bring them ON!

    1. Ja, jag hade samma problem. Du måste välja datum när du började och slutade läsa boken för att den ska reggas ett särskilt år.

  2. Lyssnar på ljudböcker på 1.25 ggr hastigheten för att inte tröttna pga långsamt tempo. Men obs att jag ändrar hastighet på direkten, innan jag hinner höra hur uppläsaren egentligen låter, annars tycker jag det låter jätteknasigt! Älskar att kunna lyssna på bok om jag gör hushållssysslor. Helt plötsligt anmäler jag mig frivilligt till diskande och tvättvikande?

    1. Jag lyssnar på Biblio och kör ofta 1,3 eller tom 1,4 🙂 Det fungerar utan att bli Kalle Anka.

      Däremot har jag jättesvårt att fastna i en ljudbok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.