Jag for ner till bror

Långt efter ”alla andra” läste jag äntligen första delen. Det tog tre dagar, om det varit helg hade det tagit en. Jag ville helst sträckläsa. Otroligt vad bra den var.

Jag använder goodreads men ger ofta bara betyg, skriver sällan omdömen. Men där finns i alla fall min klena läsning samlad.

6 reaktioner till “Jag for ner till bror”

  1. Visst är den bra. Den knockade mig på ett sätt det var länge sen en bok gjorde. Hade svårt att plocka upp en annan bok efteråt.

  2. håller med, underbar att stäckläsa! och gud vad kul att kunna se exakt vad folk har läst sådär, så bra för boktips ju. vad tyckte du om köttets tid?

    1. Så knäpp och härlig, tänker mycket på den fortfarande och då har jag annars en tendens att glömma böcker jag läst även om jag tyckt mycket om dem.

  3. Men tänk vilken tur du har! Nu har du ju del 2 och 3 som bara väntar på dig! Jag tycker att det är en fantastisk trilogi och bara namnen på böckerna får mig att vilja buga av respekt för Karin Smirnoff.

  4. Åh så sugen att läsa den har haft den i mina ägor, då jag blev rekomenderad av en döende man för ett tag sen att jag måste läsa denna. Har behövt lite distans till att ta tag i den, då det var en situatuon som berörde mig väldigt starkt. Men i sommar så, extra kul om den är bra att det finns fler delar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.