Om böcker

Jag vet att många älskat Samlade verk men jag gav upp efter ca en tredjedel. Var så så trött på huvudpersonen att jag struntade i vad som hänt Cecilia. Sen bestämde jag mig för att skumma igenom resten och det var ju skönt att få ett avslut.

Nu läser jag en deckare som utspelas på Hammarö (där jag är uppväxt), Det sista livet. Den är helt ok.

Jag lägger in alla böcker i min bookreads mest för att jag glömmer vad jag läst.

Barnens senaste favoriter är Arve, 6 år: böckerna om Jack. Vi har läst högt och han sitter gärna och lyssnar på uppläsningens i Storytel. Älskar dem!

Juni, 9 år, läste ut den första boken om Mira på en eftermiddag och då är hon inte precis någon bokslukare ännu. Jag beställde självklart direkt den andra som finns översatt.

Sen har ju Emi skrivit ännu en bok om Nina. Så mysigt det är att få följa Nina! Den femte boken ”Nina i ettan” var såklart lika underbar som de tidigare.

3 reaktioner till “Om böcker”

  1. De där böckerna har jag aldrig ens hört talas om, men barnböckerna låter som bra tips för framtiden. Min snart fyraårige sons favoritbok just nu är ”Sagan om det röda äpplet” av Jan Lööf. Själv har jag nyss börjat läsa om ”De små tingens gud” av Arundhati Roy. Den är redan fantastisk 40 sidor in.

  2. Tycker Juni och Nina ser lite lika ut! Och vad kul att se att du bloggar igen, det var tomt utan dig. Hoppas du mår bra ❤

  3. Har ni läst Musse & Helium? Spännande och fantasirika böcker med djur i sagovärldar, och med härliga illustrationer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.