”Skidfamiljen” till Branäs!

När vi åkte hem från den fina långhelgen i Kungsberget var hela familjen sugna på mer skidåkning. Så hände detta roliga: under påsklovet ska vi få testa Branäs som en av deras familjebloggare!

Jag ser otroligt mycket fram emot skidåkning i aprilsolen! Branäs har blivit framröstad till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer tio gånger och med 415 meter vinner de överlägset över t.ex. Sälen när det gäller fallhöjd. Längsta åket är 3 km. Jag har redan bokat skidskola för mig själv.

Det skulle ibland vara härligt att vara en mer sportig familj, en sån där det är helt naturligt att vara utomhus hela helgerna. Men nu är vi i alla fall en skidfamilj och jag älskar det.

Bilderna ovan lånade jag från Branäs. Och den nedan är från Kungsberget förra året. Båda anläggningarna tillhör Branäsgruppen och det märks att de hör ihop.

4 reaktioner till “”Skidfamiljen” till Branäs!”

  1. Vad roligt! Vi har varit i Branäs flera gånger sen vi fick barn. Första åren kunde vi mest turas om att åka längd. Senaste två åren har vi kunnat åka slalom med äldsta barnet. Ser väldigt mycket fram emot att kunna åka allihopa 😄 Väldigt bra ställe för barnfamiljer!

  2. Gud så kul!

    Har hört av många att Branäs eller Fjätervålen är de bästa skidorterna om man har mindre barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.