Bara gör det!

Visst går ni väl och röstar idag? Om ni är med i kyrkan alltså, och inte har förtidsröstat. Det kommer kännas så fint ikväll, när man har dragit sitt lilla strå till stacken. 

Om du inte hittar ditt röstkort så går det fint att komma till lokalen med leg. OBS att du måste gå till rätt lokal, den hittar du här

Jag är så politiskt förvirrad just nu, det finns inget parti jag sympatiserar nåt värst med. Men i kyrkovalet tycker jag att sossarnas program känns fint. 

Hur ska ni rösta? 

10 reaktioner till “Bara gör det!”

  1. Jag bor på landet. Jag kommer att springa på de gamla tanterna som är aktiva i kyrkan. De som städar, kokar kaffe, sitter i styrelsen (?), arrangerar aktiviteter, samlar in pengar och prylar och rent allmänt ser till att allt funkar.
    Så jag gissar centern?
    Eller det där opolitiska?

  2. Jag håller med om precis allt! Jag gjorde ett test på nätet som tyckte att jag skulle rösta på fisk. Är inte redo att gå över till den sidan så det blir nog sossarna eller vänstern.

  3. Posk – politiskt obundna i svenska kyrkan. Tycker det är bra om kyrkan inte är politisk. Mycket vettigt folk i den nomineringsgruppen dessutom.

  4. Jag röstar på Öppen kyrka. Jag tycker kyrkan ska styras av de som är kristna ”på riktigt” och inte bara av partipolitiker som ser valet som ett maktinstrument. Öppen kyrkas värderingar verkar ligga nära sossarnas, så därför blir det dem för mig.

  5. Är inte medlem av princip men om jag vore det skulle jag rösta på fisk. De driver flera av de frågor som gör att jag känner att jag inte kan vara medlem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.