Detta gör mig galen

Om jag ”tvingas” läsa nån mer som tycker att ungefär alla sätt att protestera mot SD på är fel sätt så vet jag inte vad jag gör. 

”Det är bättre att ta debatten på andra sätt” JAMEN GÖR DET DÅ! 

Precis ALLT anklagas ju för att spela SD i händerna, är det meningen att folk ska sitta helt tysta? Ja, förutom de som tar debatter om typ jordbruksstöd (för när man debatterar krångliga sakfrågor inom andra ämnen märks det tydligen att SD inte kan något, jag tycker dock inte att det verkar avskräcka folk att många av SDs politiker blir uthängda som mer eller mindre okunniga/labila?). 

Nu riskerar varken jag eller mina barn att bli direkt utsatta för rasism och ändå känns det väldigt skrämmande att leva i ett samhälle där det normaliseras. Min man åkte en gång buss från Bagarmossen och där satt en man som skrek helt fruktansvärda saker till några svarta småpojkar som åkte på samma buss. Ju mer vi normaliserar rasismen, ju fler känner att de har stöd att göra helt vansinniga saker. Jag är enbart glad att det finns folk som engagerar sig. 

6 reaktioner till “Detta gör mig galen”

  1. Folk verkar fortfarande vara kvar i tiden när SD var ett litet kantparti som drog ihop högst 2 % i riksdagsvalet. Då var säkert det bästa sättet att bemöta dem att strunta i dem, men nu? Tredje, kanske t.o.m. näst största parti och så skulle det vara bästa strategin att lalla bingo?

    SD vinner på att politik och media köper deras världsuppfattning och integrerar den, inte när vi protesterar mot den. Den dag motståndet tystnar, då är det farligt.

  2. Så ledsen över SD’s framfart och över hur många människor som inte tänker längre än näsan räcker. Det måste protesteras och det måste visas att det inte är okej med hets mot folkgrupp och rasism. Jag håller med och samtidigt känner jag mig så förfärad över hur fort det går och att ingen som röstar på partiet verkar stanna upp och tänka efter… eller?

  3. Ja, alltså på vilket sätt skulle folk sympatirösta på SD, bara för att annat folk protesterar emot dem/deras kampanjer?! Så himla lätt att skylla på nåt! ”Oj, nu fick jag anledning att rösta på SD”
    Man blir bara arg. Och ledsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.