Först till kvarn!

EXAKT så här har vi det också, som Mirijam skriver:

Så här: vi har en Googlekalender där vi skriver in jobbtider och sedan är det först till kvarn på resten av tiden. Exempelvis om Tobbe jobbar dagtur och jag skriver i att jag ska äta middag med Lotta efter jobbet så kan han inte komma sen och säga att han ska gå på spelning. Snooze you loose. Detta har lett till att vi 1) har väldigt bra koll på hur vardagen ser ut och b) blivit bättre på att skriva upp saker som vi ska göra för att slippa missa något kul på grund av ”jag ska bara…”. 

Nå, nu jobbar vi ju båda dagtid, men i övrigt prick samma tänk med först till kvarn. Sen kan man alltid vara flexibel, det vinner man ofta på i längden. Den här helgen skulle Martin till Karlstad på jobb medan jag skulle gå på Yung Lean på fredag. Då föreslog han att han skulle ta med sig barnen till Karlstad så jag kunde vara själv hemma och gå på konsert. PERFEKT! Att vara ensam hemma är dessutom den ultimata lyxen nu för tiden, tycker jag.

Sen fick Juni inbjudan till sin bästa kompis kalas på lördag förmiddag och det skulle vara total katastrof (för henne alltså) om hon inte skulle kunna gå. Så det slutar med att jag ställer in konserten (har ingen barnvakt) och att barnen stannar hemma med mig ändå. Det blir väl fler konserter och vad är väl en bal på slottet osv…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.