Har du också fått ett nytt stjärntecken?

Nä, nu blev jag uppmärksammad på att datumen för stjärntecken ändrats ganska radikalt och även om jag inte precis går runt och tänker på astrologi och horoskop så kände jag mig lite kränkt av att plötsligt vara en fisk (även om det är en mer sympatisk personlighet). Jag som tycker att jag är en sån typisk vädur?

Uppdaterat: nehej nu googlade jag på detta (källkritisk va?) och det är tydligen omdiskuterat om man verkligen ska ändra datumen. Jag kan alltså fortsätta vara varm, entusiastisk, social, känslosam, stressad, impulsstyrd och aggressiv.

Känner du igen dig i ditt stjärntecken? Jag tror inte ens på horoskop, det känns så otroligt grunt att dela in människor efter födelsedatum, men fattar att astrologi är mer avancerat än så. Var och en blir salig på sin tro!

En annan slags vädur.

12 reaktioner till “Har du också fått ett nytt stjärntecken?”

 1. Jag tror väl inte heller på horoskop. Men. Älskar folk som gör det och är insatta i det av någon märklig anledning. (Säkert för att dom gillar att prata om en och ens personlighet? Är väl helt törstig på uppmärksamhet, herregud.) Men när dom beskriver en och förklarar varför man reagerar som man gör vid olika situationer, så mysigt och stämmer ofta känns det som.

 2. Jag är fisk och har aldrig känt igen mig i den beskrivningen. De närmsta vännerna och båda mina systrar är vädurar och jag känner mig mycket mer som dem. Men obs! Tror inte på horoskop egentligen.

  Läste dock ett årshoroskop häromsistens och då stod det att jag skulle få jättemycket pengar i år, så jag hoppas innerligt på att horoskop ska vara sanna. Hehe.

 3. Är tvilling på alla tänkbara sätt och vis! Känns faktiskt fint att kunna identifiera sig. Yngsta dottern ”ligger emellan” två stjärntecken, tycker seriöst det är lite jobbigt (hon står som olika stjärntecken i olika horoskop men jag vill så gärna att hon ska vara tvilling även hon!).

 4. Åh jag tror jättemycket på stjärntecken, helt enkelt för att de så ofta beskriver personligheter på ett sätt som stämmer in. Ofta om jag träffar någon jag klickar/inte klickar med så tar jag reda på hens stjärntecken och ser hur det matchar eller inte matchar mitt. Stämmer i princip alltid.
  Och det handlar väl inte direkt om själva födelsedatumet, utan mer om de energier som finns i universum just då och hur de påverkar oss. Helt magiskt tycker jag!
  Mvh lyrisk ?

  Ps
  Horoskop är jag dock mer skeptisk till, känns som att de i princip aldrig stämmer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.