Nu blev det så här

Igår ursäktade Juni något knasigt hon gjort med att ”jaja, nu blev det så här”. Och det har varit mitt motto hela hösten så jag fnissade till.

När jag var yngre tänkte jag ofta ”det ordnar sig” och det gjorde det såklart för det mesta. När Arve var liten tänkte jag ”man kämpar på” för herregud vad jag gjorde det då. Och nu handlar det mycket om att jag gör så gott jag kan, men ibland får jag ändå bara konstatera att saker blev som de blev.

Jaja, nu blev det så.

HALLÅ förresten, det var tydligen förlösande att på allvar fundera på att sluta blogga för nu känner jag hur det bara sprutar inlägg ur fingrarna. INGET känns för meningslöst att skriva om, allt ska ut. Förlåt och håll till godo.

Självporträtt:

6 reaktioner till “Nu blev det så här”

  1. Älskar ju din blandning av högt och lågt så det är bra att du känner att inget är för meningslöst att skriva om. 😉 BRA att du inte ska sluta blogga! ♥

  2. bra för jag älskar din blogg och får ibland panik av bloggar jag läser med 18 fotograf-tagna porträtt till tre meningar text.

    JÄTTEBRA motton! Under min omutbildning till biblo tänkte jag ”Allt blir bra, det löser sig” som ett mantra genom alla osköna stressperioder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.