Sämst med våren

1. Att ha pollenallergi.

2. Att lyssna på alla som undrar om de är förkylda eller har pollenallergi. Närå, men testa med allergimedicin och se om det blir bättre? Jag rekommenderar Aerius och Nasonex. Mmm Nasonex, bra på all från allergi till bihåleinflammation.

Har nån förresten tips på bättre tabletter, det borde väl ha hänt nåt på den fronten under de ca 15 år jag ätit Aerius? Hojta gärna till!

16 reaktioner till “Sämst med våren”

 1. Jag vill tipsa om allergivaccination. Oskar började med det för ca 2 år sen. Denna vår har han inte behövt ta en tablett och inga synliga tecken som svullna ögon. Så kolla möjligheten

 2. Haha, har gjort mig skyldig till 2:an i drygt en vecka nu…. Attjoat högt och lågt cirka 20 gånger om dagen. Borde jag fatta?

 3. Testa att utesluta citronsyra ur kosten. Obs, att Nasonex innehåller just citronsyra, men Livostin är utan.
  https://www.hemmets.se/nar-citronsyran-forsvann-blev-min-son-frisk/
  Min dotter får eksem när hon äter citronsyra. Hon är helt fri från hudproblem så länge vi ger henne citronsyrafri mat. Det har även lindrat min mans allergi (han är allergisk mot alla lövträd och har känningar redan i februari). Min gräspollenallergi är så gott som borta så länge jag inte äter citronsyra. Citronsyra finns dessvärre i alltför många livsmedel så det är ett pussel att lyckas, men så värt för att slippa alla besvär.

 4. För mig funkar Loratadin och Desloratadin bäst, med skillnaden att jag blir jättetrött av Loratadin med inte farligt alls av Desloratadin.

 5. Jag tar loratidin och dymista nässpray och lecrolyn ögondroppar (hej superpollenallergiker här). Men måste komplettera med tcm-örtblandning Natural breath, ger överlägset bäst effekt med antihistamin i kombination för mig. (Beprövat i mången pollensäsonger nu). Vet inte om det funkar för andra pga ovanligt göra det gissar jag? Denna burk. Min livräddare (är ingen fanatiker i övrigt av örter etc men det som funkar funkar.) https://hermansdal.com/produkt/natural-breath/

   1. Ha ha. Nej blanda det i hett vatten bara. Jag vet, låter konstigt, men fungerar jättebra för att ta bort värsta tröttheten/pollenproblemen. Ha ha. Ingen aning om det är lika effektivt för alla, men man kan hoppas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.