Ta med barnen och häng med mig på event!

På torsdag ska jag och barnen på visning av Beat Bugs:

”Ingen är för ung eller för gammal för Beat Bugs, den animerade serien där världsartister tolkar Beatles mest älskade låtar. Kom på visning och lär känna Jasper, Jay och alla de andra och lyssna till Pink och Eddie Vedders tolkningar av Beatleslåtar. Vi ses den 15 september 16:30. På plats visas första avsnittet och det kommer finnas roliga aktiviteter som passar alla, vi bjuder på mat och dryck för både stora som små.”unnamed (2)

Jag får ta med några läsare så om du har lust att ta med familjen och komma på evenemang vid Fridhemsplan (Netflix är suveräna på festligheter! exempel från senast jag var på deras evenemang) så lämna en kommentar där du tipsar om familjens favoritserier på Netflix (gärna en för barn och en för vuxna) och varför du gillar dem, så presenterar jag ”vinnarna” på söndag. Skriv hur många ni är som vill komma också. Vore så kul att träffa några av er!

Beat-Bugs-5

8 reaktioner till “Ta med barnen och häng med mig på event!”

 1. Åh, vad kul! Jag och min man kollade på Stranger things i en blandning av lycka, bottenlös skräck och mild förvåning (är vi så gamla, var det verkligen så länge sedan alla hade hemtelefoner??). Vi gillar också chefs table eftersom vi tycker om att drömma om alla Michelin-restauranger vi inte kan gå på (längre). Vi skulle ta med 3-åringen som kan hela Backyardigans härliga intro-melodi utantill och i sömnen och snart-6-åringen som älskar Pokemon-serien pga, tja, pga att det är Pokemon och det är enda gången vi skymtar Pikachu. Och det vore ju härligt att ses igen Hanna!

   1. Kollade på tiden nu och det blir bara jag och de två barnen om vi får chansen. ??

 2. Min 5-åring som äntligen lärt sig att gunga själv brukar ta fart och sen vrålsjunga: Lucy in Da skajj med dajamands. Hon är besatt av Beat Bugs! Ändå kul med nåt nytt som dessutom har bra musik.. en blir ju liksom lite trött när samma avsnitt av masja och björnen rasslar igång för tusende gången. Vi som inte är 5 år är helt fast i the americans. Är så jäkla bra serie som fan i mig har allt! Manus, skådisar kostym scenografin allt är så otroligt bra gjort. Känns också lite allmänbildande eftersom jag var för liten för att förstå världspolitiken på 80-talet men ändå kan minnas vissa händelser så är det som att vissa saker liksom faller på plats nu.
  PS. Älskar din blogg, blev så glad när du tog upp bloggandet igen. Tack vare dig har jag hittat till hanapee och schmarro samt även börjat fundera över det med att börja springa. Pga orimlig slöhet kommer det dock ej att ske.

 3. Det skulle Alva verkligen gilla att gå på! Eftersom vi inte har någon vanlig TV så finns alla hennes favoriter där. De hon gillar bäst just nu är Zack & Quack samt Doc McStuffins. Jag tror även Julian som är åtta år skulle uppskatta ett sådant event.
  Mina favorit serier på Netflix är Outlander och Homeland.

 4. Både vuxna och barn i familjen tittar på löjligt många serier på Netflix. Favoriterna just nu är Gilmore girls, Marco Polo och Bottersnikes & Gumbles. Feelgood, spänning och humor. Om vi skulle ha turen att få komma på evenemanget så skulle det vara jag och mina två småkillar (en på 5 år o en på 6 månader).

 5. Hej, nu klistrar jag in samma info som i mail jag skickat er, ifall ni ser detta först 🙂

  Ursäkta sen info om exakt plats:

  DATUM: 15 september
  TID: 16.30-18.30
  VAR: Meeting Room, Alströmergatan 20 Stockholm. T-bana – Fridhemsplan.

  Vill ni mötas utanför så är jag på plats 16.30 och väntar på Martin och barnen.

  Det ska bli jättekul att ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.