After work

Den här veckan har varit så bra hittills.

I måndags hämtade Martin barnen på förskolan/skolan och lämnade dem hos kompisar de längtat efter att få leka med. Sen tog han tunnelbanan till stan och mötte upp mig. Vi provade kläder på Weekday och åt en svinbra middag på Ljunggren. Deras ingefärsdrink är bland det godaste jag vet. Sen hämtade vi barnen strax före 19.

Min monstertugga i den lilla ångbullen till vänster… Det kändes också mysigt att vi fick maten på samma tallrik? Jaja, såna opretentiösa tillfällen som i måndags är nästan det bästa tycker jag. Så god stämning!

I tisdags kväll hade jag jobbmöte, dvs åt pizza med väldigt bra och smarta personer varav två var med på Skype från ungefär andra sidan jorden. Vi planerade Kenyaresan.

Igår kväll var det mer reseplanering för då bokade jag och Martin klart vår semester i LA. Vi ska först bo på ett hotell i Santa Monica, sen på Aria i Las Vegas och så en natt på Ace i Palm Springs. Nu får bara barnen hålla sig friska när vi ska åka för jag är så uppspelt inför den här resan att det inte är klokt.

3 reaktioner till “After work”

  1. Tips: om ni har möjlighet på ngt sätt alltså, håll dem hemma från dagis/skola cirka fem dagar innan avresa för att undvika ev sjukdom. Plus ge dem d-vitaminer.

    1. JÄTTEBRA tips! Juni går ju i skolan så det känns svårt att hålla henne hemma. Men korta ned dagarna tänker jag, och vitaminer är ju toppen.

  2. Vilken drömdejt! Alltså på riktigt, just såna älskar jag. Spontant, enkelt och värdefullt. Och längtar också väldigt mycket efter att ha er här i LA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.