Barnet Hanna

På måndag fyller jag 37 år. Det kanske är barnsligt, men jag vill fortfarande fira min födelsedag även när jag inte fyller jämnt. Det kommer jag nog alltid att vilja. 

Fram till och med min trettioårsdag bjöd jag till fest eller middag varje år. Men sen kändes det pinsamt att bjuda in mer än de närmsta (familjen och kanske nån kompis). 

Men i år! I år kommer jag bli firad på alla möjliga sätt. Först fick jag ett par presenter redan igår, av svärföräldrarna som var här för att fira Juni. Ett hudvårdskit och en hårtoning. Och min syster sa att hon och Johan såklart kommer och firar mig på söndag. Blev SÅ glad. 

På måndag kväll ska jag på födelsedagsmiddag med Malin. Och av mina föräldrar får jag den här fina koftan från Blankens. Känner mig extremt bortskämd och uppvaktad och framför allt TACKSAM på alla vis nu. Tänk att en får bli så firad. <3

10 reaktioner till “Barnet Hanna”

  1. Underbar kofta! Jag är från en släkt som (på ena sidan) firar allt som går att fira. Det har gjort att jag har mycket närmare relation till t.ex kusiner än vad hade haft annars. Så mysigt tycker jag! Jag älskar att fira och att firas. Hälsningar ett annat barn :)))

  2. grattis i förskott! om det är barnsligt att fira sin födelsedag vill jag aldrig växa upp! tycker det är fint att samlas och fira något med de man tycker om. man fyller ju faktiskt bara år EN gång om året så det känns ju inte som det är överdrivet ofta liksom. det brukar iaf bli fika-kalas med familjen som blir större för varje år (härligt!). hoppas din födelsedag blir jättefin.

  3. Varför är det pinsamt att ha födelsedagsfest? Förstår inte alls det.

    // Hon som nyss hade tjugo pers hemma för långdragen 34-årskalas…

    1. Bästa jag läst!!!!! (för att ingen annan av mina vänner firar sina födelsedagar och då känns det som om alla känner sig tvungna att köpa present osv, du fattar)

  4. Åh! Kan du inte visa sen hur koftan ser ut ”live”?! Har varit sugen på den länge, men den är dyr????.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.