Min (dröm)helg

Jag fattar ju varför folk hånar den här texten. Men själv känner jag mest VILKEN DRÖMHELG!

ALLT låter underbart. Möjligtvis inte att köra en gammal mercedes (ogillar att köra gamla bilar) men i övrigt. Kan seriöst knappt tänka mig en härligare helg.

Gå på ny nattklubb med Mark Ronson som gäst-DJ, prata med sin hypnositör, italiensk mat på riktigt, filmer, fantastiska pizzor, kiropraktor, cykla i full fart längs 5th Avenue (ok, jag kanske inte skulle skrika freedom, men ändå!). 

5 reaktioner till “Min (dröm)helg”

  1. Jag tänker mest på det skrattretande i att hinna med allt detta. Det han gör en dag är ju ungefär det andra hinner på tre…

  2. Klok kommentar tycker jag Hanna! Det är väl nåt med att han alls berättar allt detta som känns (kan kännas) väldigt störigt? Det känns väldigt distanslöst på nåt vis … som skaver och känns kanske är det pinsamt, och poserande?

  3. Det tog ett tag innan jag fattade att de där Perfect Weekend inte är skrivna på fullaste allvar. Skönt att det finns fler!

  4. Hörru! Jag kan tänka mig att du har ett antal trevliga, smarta läsare som bor i Karlstad. Kan du inte ordna en läsarträff i Karlstad nån gång för alla läsare som bor här? Tror det vore en kanon-grej 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.