Tid tillsammans

Peppe skriver:

I tidigare förhållanden har jag alltid propsat på att ”leva mitt eget liv” och att det bara är bra att inte ha för mycket gemensamt/hänga hela tiden, men efter att jag träffade Magnus insåg jag att vi har det bäst och roligast när vi är tillsammans. 

Jag håller verkligen med! Eller så här: det är viktigt att jag känner att jag klarar mig utan min partner, att jag inte får sömnproblem när han är bortrest eller behöver kontrollera honom med nån gps-app i telefonen. Att vi båda får utrymme att utvecklas på egen hand och göra saker vi tycker är kul och att jag aldrig behöver känna mig stressad hem när jag är ute, även om jag känner för att dansa till fem på morgonen.

Men så vet jag att Peppe också känner, även om hon klarade sig med disclaimern ”OBS! umgås OCKSÅ med andra människor.”

Men hur som helst. Som bäst och roligast har vi det också när vi får mycket tid ihop. Tänker ofta på vår senaste resa, till LA/Vegas/Palm Springs och hur härligt det var, hela tiden. Och jag ser fram emot påsk och påsklov då vi ska umgås dygnet runt.

Just nu har vi inte så mycket tid ihop. Martin har ett ganska nytt jobb och dessutom ett annat uppdrag som sträcker sig över en del helger. Själv ska jag på två resor i jobbet, både före och efter påsk. Men vi pratar i alla fall mycket på kvällarna, berättar om vad som händer på jobbet, om något intressant vi hört eller läst och går igenom logistik för att få ihop dagarna. Och kollar på serier förstås.

3 reaktioner till “Tid tillsammans”

  1. Min man reser mycket i jobbet, då får vi längta efter varandra. Det tror jag är bra att göra med jämna mellanrum. Annars är vi väldigt mycket tillsammans, nästan jämt. Och tidigare jobbade vi ju även ihop. När vi inte längre var nära kollegor sa vår omgivning att det måste kännas skönt att få göra sin egen grej och inte umgås dygnet runt, men vi sörjer på varsitt håll även om det var ett vettigt beslut. Det var magiskt att skapa ihop, och det är en enorm trygghet när man får det att fungera vilket det gjorde för oss. Vi har funderat på om vi kan hitta något nytt intresse att ha ihop, men det har mest blivit serier och långa fredags- och lördagskvällar vid köksbordet. Funkar bra det med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.