Vilken stjärna!

En dag spelade jag in en så rolig sketch i mobilen (lade inte ut den någonstans eftersom det förmodligen bara var jag som tyckte att den var rolig) att jag tänkte ”jag kanske skulle passa som programledare?” (jag har också tänkt att jag kanske skulle bli serietecknare när jag fick idé till några roliga enrutingar – JAG KAN INTE RITA! – och kokboksförfattare osv).

Sen ställde jag mig på en scen där Jens Lapidus precis intervjuats (med Jan Guillou i publiken) och svarade på några frågor om min arbetsplats. Hoho ”jag kanske ska bli programledare???!” Eh NEJ.

Men en sak jag faktiskt är bra på, det är att släppa sånt och inte älta. Ja, jag kanske verkade lite nervös, pratade snabbt och så vidare. Vem bryr sig om tio minuter? Inte jag i alla fall. Jag tränar väl in lite smartare svar till nästa gång det händer. 

På samma scen stod senare olika fantastiska personer (Peter Robinson, Mats Strandberg, Håkan Nesser, Helena Dahlgren, Malin Persson Giolito med flera) men lyste starkast gjorde såklart Maj Sjöwall! Alla stod upp, applåderade och grät lite när hon gjorde entré. Här får hon Crimetimes hederspris av Carina Nunstedt, alla = ❤️

4 reaktioner till “Vilken stjärna!”

  1. Jag tänker också sådär att jag ska bli allt möjligt, att talangen liksom finns där. Tills jag testar och då ba ”oj” alt ”men orka”.
    🙁

  2. Men alltså, vadå la inte ut den?! Du måste ju lägga ut den här så att vi får seeee!

    Själv stod jag och rappade i duschen igår kväll. SIlvana Imam, Linda Pira you name it. Men nja…jag får nog fortsätta drömma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.