20 x rutschkana

Idag testade vi Andy’s lekland i Bromma. Det var så bra! Det fanns olika lekrum som teaterscenen, pizzerian, biblioteket, bilverkstaden, veterinärkliniken och återvinningscentralen. Båda mina barn tyckte att det var jättekul att låtsas servera pizza, hjälpa sjuka djur, meka med den riktiga bilen och handla i butiken. 

Maten i caféet var verkligen över förväntan och det fanns gott om personal som höll ordning på gäster och såg till att det var fräscht överallt. Och det var det verkligen överlag, nytt och fräscht. 

Barnen älskade det såklart. Själv åkte jag den långa gröna rutschkanan säkert 20 gånger i rad, vågade inte låta Arve gå upp själv ifall han skulle välja nån av de betydligt läskigare rutschkanorna istället och han ville bara åka och åka. 

 

Det här är inget sponsrat inlägg eller så men jag har ett par fribiljetter över (fick dem ej i egenskap av bloggare) som gäller till 1/4. Först till kvarn i kommentarsfältet? 

7 reaktioner till “20 x rutschkana”

    1. Haha kan du skriva en kommentar där du lämnar åtminstone din mailadress? Men gärna hela postadressen också så tar jag bara bort den innan publicering?

      1. Haha jag trodde du såg den där man fyller i 🙂 [adress borttagen] är det. Och om jag nu är den lyckliga vinnaren så är det första vinsten i något sedan typ 2005! 2016 kommer bli mitt år hehe..

  1. Jag var på Andys lekland i fredags med min 4-åring. Fast i Sickla. Han hade önskat att få åka dit med mig, bara vi två. Det var ju superkul! Vi skulle gärna vara intresserade av ett par fribiljetter. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.