Vilken helg!

Det här var verkligen en magisk helg för Nicolai, mannen med guld i strupen som med raska steg närmar sig 50-årsstrecket. Att både få ett barn och se idolen Kate Bush (som inte spelat live på 30 år). Stort grattis! 

 

15 reaktioner till “Vilken helg!”

 1. Mmm när man ligger där med sin nyfödda i armarna och har haft det mest utmattande träningspass man kan tänka sig, då längtar man efter konsert. Eller ännu bättre – att ens partner ska dra iväg på konsert. Sååå logisk prioritering! Vad är väl en dag i en två dagar gammal bebis liv??

 2. Varför raljera över något vi typ inte vet något om? Står det vidare någonstans vad hans partner tyckte om resan? är han fortfarande ett rövhål om det visade sig att mamman stöttade beslutet? Är mamman ett rövhål om det visade sig att hon ville göra samma sak själv men var så jäkla rädd för raljerande inlägg och kommentarer kring beslutet? Så tröttsamt.

  1. Jag ville inte dra in hans partner i det här då det inte är hon som valt att berätta om situationen i en tidning. Men jag antar såklart att hon tyckte det var ok att han drog. Och hon ville säkert också se spelningen, vem ville inte det?

   Kalla mig gammaldags och dömande, jag tycker ändå det är sjukt att vilja resa bort dagen efter att ens bebis fötts.

  2. Ja, helt klart fortfarande ett rövhål som väljer att åka till London/gå på konsert framför att vara med sitt nyfödda barn, oavsett vad partnern tycker.

  3. Ja jag tycker en är ett rövhål om en lämnar sin partner i den situationen! Precis som jag tycker en är ett rövhål om en lämnar sin t ex nyopererade partner.

   Förutom det, så ter det sig oerhört känslokallt i mina ögon.

   SÅ TRÖTTSAMT att en inte vara kan få tycka folk är rövhål när de uppenbarligen betett sig som m, just ett rövhål! Dessutom låter det skrivas en artikel om det.

 3. Petter gjorde väl liknande i höstas när han susade in några timmar innan sonen föddes och sedan åkte till Skåne för att ha spelning några timmar efter förlossningen. Men jag vet inte, jag är inte så mycket för att döma andra människor när man inte vet deras situation. Dungers partner kanske inte ville ha honom där? Det kanske var hon som köpt biljetterna till honom och ville att han skulle resa? Detta kanske var hennes fjärde barn och hon kände sig lugn och säker? Alla är inte likadana och har inte samma sorts förhållanden.

  1. Nej gud, jag vet. Jag brukar vara extremt försiktig med att döma andra utifrån hur jag själv känner när det gäller t.ex. föräldraskap. Men att det liksom inte blir ens några följdfrågor på det han berättar tycker jag är intressant, hur oviktiga pappor fortfarande uppfattas av många på BVC, av en del av dem själva etc…

   1. Ja det kan jag hålla med om. Det är ju minst sagt skillnad på uppmärksamheten mot hur Charlotte Perrelli behandlades när hon valde att stå på scen två dygn efter att hon fött barn och medierna slog på stora trumman. :/

   2. Fast även om det inte fanns följdfrågor om det i texten så kan dom fortfarande ha ställts tänker jag. Allt beror väl lite på vilken vinkel ett reportage el artikel har. Läste igenom hela texten nu och tyckte mer det handlade om ett allmänt personporträtt och hans musik. Journalisten kanske strök det pga platsbrist?
    Du kanske saknade just dom följdfrågorna för att du är intresserad av föräldraskap och jämställdhet. Nån annan som är intresserad av bostadsmarknaden i Stockholm kanske ville veta mer om exakt hur det gick till när man bytte från en etta till en trea, en tredje mera hur hans religiösa bakgrund påverkat honom som musiker. Hade intervjun publicerats i en föräldratidning utan följdfrågor hade jag nog lyft på ögonbrynen dock.

    1. Jag menade inte att kritisera journalisten per se 🙂 Men när Petter berättade om att han åkte på spelning direkt efter förlossningen så hade han åtminstone förståelse för att det uppfattades som att han var helt störd. I den här texten får man inte precis den uppfattningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.