Ensam hemma

Finns det nån bättre egentid än att vara ensam hemma, i sitt eget hem? Svar: nej.  

I söndags eftermiddag kom jag till Stockholm med tåget. Då gick jag på stan och provade tusen kläder samtidigt som jag lyssnade på jättehög musik i lurar så att jag liksom var i en egen liten värld (och ibland i en musikvideo, den som fattar känslan fattar). Köpte ingenting men blev väldigt sugen på den långa koftan från Acne som precis kommit in. I grått. Men blir den väldigt varm? Jag är rädd för det. 

Köpte definitivt inte detta snygga set från H&M eller en kaftan från Odd Molly men ni fattar att jag tog ut svängarna i provningen? 

Sen mötte jag Astrid på Ramblas (Mariatorget) och hade en synnerligen härlig kväll. 

   
I måndags jobbade jag och sen åkte jag direkt på massage. Därefter hem till Karin, Johan och Rio och deras fina hus bara några kilometer hemifrån oss. Vi åt middag på kvarterskrog och det var allmänt härligt.  

 
Idag har jag jobbat, sprungit och läst den här himla roliga serieboken som jag verkligen vill rekommendera (kolla själv recensionerna!).

 
Nu sitter jag i tyst kupé på tåget och ska läsa klart Den vita staden (som jag bara slukar, är tokig i Karolina Ramqvist, minns inte när jag senast hade så svårt att lägga ifrån mig en roman) och glo ut genom fönstret på vackra fält i solnedgång. 

Vad jag inte gjort dessa två dagar: dammsugit, sorterat in tvätt, plockat ur diskmaskinen, lagat mat, organiserat en garderob (vilket jag planerat). Men äääääsch, snart ska jag vara ensam med barnen i ca tre veckor så jag tänker att plockandets tid kommer. Bra prioriterat ändå. 

8 reaktioner till “Ensam hemma”

 1. Tänk va, det där var ju liksom vardag för inte lång tid sen alls. Och vips, så fick man barn och det där låter som det bästa jag hört någonsin.
  Perfekt mix av träning, shopping, kompishäng och egentid, på lagom många dagar.
  Jag bestämde mig precis för att skippa gymmet den här morgonen vilket ger mig 2 timmar innan jobb för piff och frukost heeeelt ensam. Värt!

 2. Det där låter som en dröm! Helt rätt fokus på ensamtiden!

  Läste din blogg frekvent förut, tappade bort nån gång längs vägen och nu hittat tillbaks! Hurra, tack för det! Bästa blandningen av inlägg!

 3. Alltså lät som fantastiska dagar! Massage! Tapasmiddag! Kan abso relatera till musikvideo-shopping. Bästa.

 4. Åh så ljuvligt! Helt rätt att bara prioritera dig! Och sen 3 veckor själv med barnen, då behöver du lite tid att ladda! Kram!

 5. JA! Jag var nyligen fullständigt ensam hemma utan barn i fem dagar. Det var de bästa dagarna denna sommar. Levde på smörgåsar och tupplurer. Mmmm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.