Fars dag – ge en gåva som gör skillnad!

Här kommer mina (partiska) tips på fars dags-present. Oavsett vilket du väljer så får du ett svars-sms med en länk som går till ett fint tackkort du kan skicka vidare till din pappas telefon.

1. Sms:a FARSDAG200 till 72 980  så får en fosterfamilj i Sydafrika gå en föräldrautbildning. Alla barn har rätt till en familj, den kan se ut på väldigt många olika sätt, men den ska vara trygg. Den här filmen är så himla fin, se den gärna:

2. Sms:a FARSDAG130 till 72 980 så får tjejer i Moçambique spela fotboll. Din gåva på 130 kronor går till bollar, tröjor och träningsmöjligheter. Fotbollssatsningen är en viktig del i arbetet med att få tjejerna att gå i skolan.

Fotbollsfarsor

 

(Om du vill dela filmen så funkar den här länken, och du får såklart också gärna dela detta via Läkarmissionens Facebooksida. Tusen tack!)

4 reaktioner till “Fars dag – ge en gåva som gör skillnad!”

  1. Vilka bra tips! Men jag får inget svarssms, skickade vid 20-tiden igår kväll. Någon som varit med om samma?

    1. Åh nej, vad skumt! Jag ska felsöka direkt! Annars har jag dem i telefonen, lämna en till kommentar med ditt mobilnummer (jag raderar det direkt jag läst så lägger aldrig upp det) plus vilket projekt så skickar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.