Frisör efter förlossningen

Men gud vilket tjat om hur jobbigt det måste ha varit att få håret fixat till perfektion och visa upp sig när en fött barn. ”När jag fött barn såg jag ut som — och ville inget hellre än att vara ensam med mitt barn” etc. Att det gör folk illa till mods att Kate visar upp barnet så snart efter förlossningen?

När jag hade fött Juni fönade jag håret och sminkade mig på kvällen efter att hon fötts, innan vi fick besök på patienthotellet. Den där känslan jag hade i duschen, blodet, magen, bröstmjölken. Så skönt det var att få ta på rena kläder och kunna känna sig lite fräsch utanpå. Med Arve åkte vi hem direkt han var undersökt och jag hade duschat och ätit frukost. Om nån hade erbjudit sig att fixa mitt hår innan hemresan hade jag inte tackat nej.

Det är klart det är sjukt att behöva posera i högklackat direkt efter att ha fött barn, men om hon inte orkat hade de väl fått ställa in. Det var uppenbarligen en ganska lätt förlossning.

Haha så irriterad när jag skrev detta, satt uppe med Arve klockan 2.10-2.55, han vaknade så fort vi gick in i sovrummet så fick somna till ordentligt i min famn först. Under tiden satt jag tydligen och retade upp mig. 

5 reaktioner till “Frisör efter förlossningen”

  1. Förr i tin hade de ju med folk i sängkammaren under förlossningen för att det skulle finnas vittnen om att inget fuffens med utbytta barn skett. Då är väl någon som kommer och tvättar och stylar ens hår ingenting?

  2. True that! Vem hade inte tackat nej till en blow out innan hemresa? Dessutom känns kronprinsparet som ett ganska modernt par inom den rojalistiska världen. Hemma med barnen, finns i soc medier etc. Känns som om Kate hade sagt nej till att posa om hon inte orkat.

  3. fast jag tycker mest det var imponerande att hon var så himla vacker och fräsch några timmar efter en förlossning! (jag är en av dem som kommenterade detta men menade det inte nedlåtande eller argt mot henne alltså. utan mer. gud. vad snygg hon är.)(fattar att du inte skrivit ett inlägg om mitt inlägg men vill ändå förtydliga, för kanske menar fler som jag?)(som du märker är jag världens mest konfliktarädda människa?)(jag slutar med parenteser nu.)(slutar hela kommentaren faktiskt)(hejdå)

  4. Jag tror jag mest skulle vara nojig över att råka blöda på den där fina klänningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.