Godnattsaga

När jag är själv hemma med barnen lägger jag dem genom att Juni får lyssna på ljudbok och så går jag runt i sovrummet med Arve i famnen tills han somnar. Sen lyssnar jag och Juni tillsammans på ljudboken tills hon (och ibland jag) somnar. Men nu har vi slut på böcker! Det är bara Juni som lyssnar så jag vill inte prenumerera på typ Storify. Och bibblans ljudböcker funkar inte i telefonen, väl? 

På Spotify finns några vi gillar. Bamse, Pomperipossa, Flickan i gullregnsträdet, Alfons. Och så favoriten Milla. Men mer? Har ni några tips? Nån annan app?


Apropå sagor och appar: Så fort vi får tillbaks vår andra iPad (den med mer utrymme) ska jag ladda ned den här appen. Det är min kompis Gunnar (och Petter) som gör den. Kan tänka mig att åtminstone Arve kommer gilla den mycket. 

14 reaktioner till “Godnattsaga”

  1. Barnradion har kortare gonattsagor som är mycket omtyckta här av både 3- och 5-åring. Bla Ivar möter dinosaurie-böckerna inlästa av Nour.

  2. Finns det inga poddar? Vi hade storytel ett tag men jag somnade bara ifrån varje bok. Och Texas vill hellre ha bok uppläst av mig. Så kändes som pengarna i sjön.

  3. Jodå, bibblans e-ljudböcker bör fungera i telefonen. De är strömmande o kräver schysst uppkoppling, men det har man ju hemma. Tveksam hur mycket det finns för barn dock… 🙂

  4. På Spotify har jag hittat Nalle Puh (den bästa med Allan Edwall) plus all Astrid Lindgren man kan önska sig. Loranga, Masarin och Dartanjang finns också tror jag.

  5. På Spotify finns också Klas Klättermus och Folk och rövare i Kamomilla stad (varning för något stereotypa könsroller… Men fina och trallvänliga sånger). Finns också många Astrid Lindgren där – vår 5-åring gillade Rasmus på luffen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.