Jag hatar vintertid 

Igår upp med yngsta barnet kl 04.40, idag 04.51. Min erfarenhet är att det inte hjälper att lägga senare på kvällen och att det inte finns några andra knep som funkar mot den där inbyggda tidighetsklockan somliga barn har. När Arve vaknar om nätterna märks det att han själv vill somna om, även om han ibland behöver lite hjälp. Men vid fem är han liksom HEJ MAMMA! HEJ PAPPA! och hur pigg som helst. 

Jag säger som Siru: längtar redan till den 27 mars… 

(Och tänker jättemycket på att jag i alla fall har friska barn och annat man kan vara tacksam över fast det är kolmörkt ute och ögonlocken väger ett kilo var.)

8 reaktioner till “Jag hatar vintertid ”

  1. Funderar på om vi ska börja lämna vid förskolan tidigare bara för att utnyttja dagen bättre typ? Känns halvbra att sega omkring hemma mellan 05.30-08.15. Fast det är kanske bara knäppt tänkt.

  2. Ok 4.40 är ju nästan natt men annars så tycker jag inte att det är så jobbigt längre med de tidiga mornarna 7 dagar i veckan. (Sixten vaknar alltid runt 6) Men annat var det med första barnet, då ville jag ju grina hela tiden pga tidiga mornar! Nu är jag så himla van och vet att jag fixar dagen ändå (får väl se när jag börjar jobba om 3 veckor, om jag är lika tuff då.). Tidiga mornar är inte lika skrämmande nu. Dock att det blir så himla lång förmiddag och man är redo för lunch kl 9 typ. Det tycker jag är jobbigt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.