Jag med, Cardi B

”I think I underestimated this whole mommy thing” säger Cardi B, som ställer in turné pga bebisen.

Men gud JA, samma här. När jag skulle gå på festival när Juni var några månader och hon ha barnvakt på hotellrummet och skrek tills hon kräktes. Jag hade precis fått på mig armbandet men tog vändande taxi tillbaks till min lilla smula.

Minns också en gång när jag var så extremt badsugen den varma sommaren när Juni var ett par månader. Träffade en gammal bekant på stranden som höll i Juni så jag fick ta ett snabbt dopp och det var väl livets skönaste svalka.

Jag som trodde jag skulle bli en cool mamma som levde på ungefär som vanligt.

Världens coolaste är Cardi såklart ändå.

5 reaktioner till “Jag med, Cardi B”

  1. Fick efter L flera ggr kommentaren ”vill också bli en sån där cool mamma som du och leva precis som vanligt fast med barn”. Fick sedan en till unge. Nu säger de aldrig något längre…

  2. Ja jag blev typ konstigt glad av att se den artikeln! 6 veckor!!! Bo är 3 månader nu och jag tar det så extremt lugnt, har fått lite ångest av alla som verkar ha med sina bebisar överallt (Tjena instagram) men försökt vila lite i hur jääävla jobbigt det har varit i 30+ med en bebis när allt är nytt och att jag inte blir glad av att försöka hetsa. Blir glad av att tänka att Cardi får va ung, cool, rik och hänga med sin bebis så mycket hon vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.