Kalashelg

På måndag fyller Arve två år. Vår lilla bebbe! Han är så ljuvlig den ungen. Han pratar jättebra, är intresserad av hur saker går till, går ofta runt och sjunger och leker ganska avancerade rollekar där de olika djuren pratar med varandra, han låter dem gå in och ut ur husen och äta middag. Samtidigt är han så liten, gosig och gullig. Vi är tokiga i honom, alla tre.

IMG_1457

Mina föräldrar är i stan över helgen och Martins kommer på söndag, så då blir det kalas. Av mig och Martin ska han få ett pussel med knoppar som jag köpte second hand för 30 kr. Inte för att han inte är värd de finaste av leksaker, men han har redan det mesta han behöver. Och tvååringar kräver inte så många paket. Han ska få kokosbollar och glass, tänker jag. Det är hans bästa fika.

5 reaktioner till “Kalashelg”

  1. Å va det där va skönt att läsa! Har funderat på presenter till Björn. Hittills en begagnad gåbil för 80kr. Känns som han ”borde” få mer, men känner likadant! Han har redan allt han behöver ju. Tack! Begagnad gåbil That’s it.

  2. Hurra för Arve!

    Ett paket, favoritfika och uppmärksamhet av både mor- och farföräldrar -det måste vara bästa sättet att fira sin tvåårsdag. Vi hade samma upplägg och Anton var överlycklig!

  3. Bra tänkt att ge grabben hans bästa fika – det är ju hans kalas. Och småsyskonen har ju ofta tillgång till oceaner av prylar.

  4. Grattis Arve! Jag insåg nu att han har samma födelsedag som min dotter, som fyller ett på måndag. Hon ska få ett pussel, en bok och av sin storebror en teckning, men också tårta för första gången, tänkte jag. Håller med om att det är dumt att själv plussa på all presenthetsen och skönt att inte vara ensam om att tycka så, för jag har trots allt funderat på om vi inte har för få presenter till henne. Men i vilket fall kommer hon nog fortfarande att gilla presentsnöret bäst…
    /Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.