Kavat jodpurs storlek 25, någon? 

Jag köpte så himla fina skor till Juni, men de passar inte. De är använda max två gånger (men kartongen hann jag slänga).  Jag tänkte sälja dem för 300 kr, det är halva priset mot nya (jag står för frakten såklart). 

 
Innermåtten ska vara 161 mm och så här skriver Kavat själva: Den är tillverkad i skinn med ett utvändigt skalmaterial som är fukt och smutsavstötande samtidigt som det andas. Enkel att ta på tack vare praktisk dragkedja på skons insida (nickelfri). Invändigt förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Innersula i mikrofiber med skön stötupptagningsförmåga och andasfunktion. Yttersula i gummi med bra grepp och avrullning. Som alla våra skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

9 reaktioner till “Kavat jodpurs storlek 25, någon? ”

  1. Så fina! Hade gärna köpt dem om det inte känns som det snart är slut på käng-säsongen och Ivan har 25 redan nu. Kan inte arve ha dem till hösten kanske? De är ju så fiiiina.

  2. Jag har ett par kavat skor storlek 26 om du vill ha till juni? De är använda också 2 gånger men för små för min tjej.

  3. Vad fina de var! Trodde att jag hade koll på Kavats utbud, men de där har jag inte sett. Vad heter modellen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.