Men vi ser väl ”Det” ikväll då?

Barnens senaste favoriter på Barnkanalen är James Blund (om barn som inte kan somna pga något som hänt under dagen), Stopp! (om barn som känner sig missförstådda av föräldrar/syskon) och Zombie 2:

”I byn Ösele i Norrlands inland har invånarna återigen insjuknat i en mystisk sjukdom. Den tuffa insatsledaren, Katarina Ewerlöf, är tillbaka med en ny insatsstyrka fylld av modiga agenter.”

Det är vuxna utklädda till zombies och visserligen lite läskigt men Juni har varit mycket räddare för skelettet Greven i Mysteriet på Greveholm och Sommarskuggan och Arve tycker bara det är spännande.

Så upptäckte jag precis detta:
”Skräckserien Zombie 2 är det läskigaste du hittar på Barnkanalen. Skräckserie för barn över 8 år.”

Ok men ikväll visar jag väl min fyraåring Exorcisten då? Jurkyrkogården? It?

Hälsningar en riktigt bra mamma som ser på tv med sina barn 🙁

4 reaktioner till “Men vi ser väl ”Det” ikväll då?”

  1. Haha men här kommer väl ändå uttrycket ”barn är olika” väl till pass. Men jag önskar man kunde göra inställningar i Barnkanalens app och t ex begränsa vad barnet kan välja. Jag vill att Alva (,3,5 ish, 4 i aug) bara ska se i kategorin ”för de yngsta” men hon scrollar runt och tittar på allt för alla åldrar. Dock inga zombies än!!

    1. Ja, eller så blir de skadade för livet 🤯

      När jag googlade på Zombie 2 var jag tvungen att svara på hur många bokstäver det är i läskigt för att komma till sen sidan hos barnkanalen, så en sån spärr kanske är på väg?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.