7 reaktioner till “Min ovetenskapliga undersökning av vinterskor för små förskolebarn”

  1. Håller med! Vi ärvde ett par sådana förra vintern och de var toppen, även som andra hands bruk! 🙂

  2. Och supersnygga!
    Gud vad jag kommer behöva hjälp med vad som behövs för vintergarderob för barn när vi flyttar hem. Kan lätt säga att det är vad jag bävar för mest. Plus vinterkräksjukan förstås..

  3. Jag tycker Kavat känns så himla hårda och lära-gå-aktiga även i större storlekar? Eller har jag helt fel? Har iofs bara haft lära-gå-skor från märket…ska köpa skor åt kidsen i helgen, ska absolut kolla in dessa, vår animal-print-lover skulle älska dom! 🙂

    1. Ja, de är inte för barn som spelar innebandy på skolgården halva vintern. Men för förskolebarn tycker jag de är toppen, just att de slipper bli blöta om fötterna så lätt.

  4. Skor, och kläder för den delen, till barnen gör mig så sjukt stressad! Känns som att alla barn är färdigkittade för vintern redan i juli. Och när jag ska köpa är allt slut. Men hur vågar man köpa vinterskor redan nu? Vill inte riskera att köpa skor för 700 kr\st som riskerar att bli för små när säsongen väl startat. Meckigt med tvillingar, de kan ju inte ärva. Försöker ändå köpa en del begagnat, men att hitta det tar ju ändå lite tid i anspråk. Inser att jag blivit sjukt ekonomisk sen barnen klev in i mitt liv. Här finns inga plagg som bara används en gång inte 😉 Dagens I-landsproblem?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.