Sova med bebis

Det här är den bästa teknik jag hört om.

Ganska snarlik min egen, fast vi hade alltid en liten nattlampa tänd i sovrummet första halvåret (alla vande sig snabbt vid det och det känns tryggt att kunna se bebisen, särskilt om man har dålig syn utan glasögon vilket både jag och M har lol) samt att det gått sådär att flytta över bebisarna till babynestet efter amningen så den delen fick vi skippa.

Men att liggamma och att maxa sömnen om natten när det går, så skönt.

5 reaktioner till “Sova med bebis”

  1. Med första barnet som flaskmatades gick inte detta fullt så smidigt men nu med lillasyster som ammas så kör vi på detta. Hon vaknar o äter kanske 5-6 gånger i perioder men känns ändå som jag får massa med sömn då jag får ligga i sängen hela natten (om inte storebror vaknat) 😉

    1. Men vad skönt! Nej, det funkar ju inte med alla barn, det är så himla olika. Arve var jag ofta tvungen att vagga lugn genom att gå runt efter att jag slutat amma, så där sprack det ju direkt.

      1. Skönt att höra (på nått sätt..) för har tänkt att sonen, som alltid behövde vaggas till sömns dag som natt, var så pga ej ammades. Men han hade förmodligen behövt det oavsett ersättning eller amning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.