Svetten

Och när jag kommer på mig själv med att tänka att Los Angeles en vecka vore himla härligt och alla andra reser ju sådär långt med småbarn och yada yada kan jag kolla på den här videon och komma ihåg varför VARJE KVART RÄKNAS när man sitter i trångt flygplan med vilda bebin.

10 reaktioner till “Svetten”

 1. haha, så gullig video! jag och min kille åkte till californien över förra nyår och jag är rätt tveksam till om jag skulle göra det med barn (även om jag inte har barn själv så kan jag tänka mig hur det skulle vara). det är ju en 9 timmars flygresa och JAG pallar knappt det som snart 30. måste röra på mig hela tiden, får panik över att jag inte somnar när man ”måste” etc. men det jobbigaste är ändå jet lagen. vi var där i 2 veckor och det var typ de sista dagarna jag inte var yr och konstig och ville dö kl. 22. ojoj, så himla negativ nu men jag tycker din ursprungsplan låter mer avkopplande 🙂 (sen är man ju dessutom helt koko efter att man kommit hem också och ska köra igång med jobb och grejor. det tog nog 2 veckor innan jag var okej där också. japp, superkänslig verkar det som) californien är ju fantastiskt men också långt bort, förstår inte riktigt hur folk får till det som åker dit med kids över en vecka? nåväl, hoppas ni hittar en riktigt härlig resa! 🙂

  1. Tack gullis, skönt när personer utan barn fattar. Många är ju sådär ”ungarna får väl hänga med” och reser precis som vanligt och det är väldigt imponerande. Men inte riktigt min kopp te 🙂

 2. Ja herregud, tänk att bemästra det där höggravid, i höga klackar och med allas blickar på sig. Svetten!

  Jag är också bekväm, semester ska ju vara njutning för alla i familjen! I sommar blir det Småland och Astrid Lindgrens värld, men flygresa (eller destinationen) lockat till hösten.

  1. Ja men visst! Egentligen har jag väl aldrig varit så värst äventyrlig. Men det ska bli spännande att få resa med jobbet, då blir det inga semesterorter precis.

 3. Men huuu! Stackars Madde. I de klackarna… Är på samma spår som dig, semestern måste anpassas efter barnen! Annars blir det ingen semester…

 4. Svettigt värre! Vi åkte till USA när Emilia var 11 månader och till Spanien när Julia var 10 månader. USA – resan gick över förväntan men själva flygresan var inte särskilt rofylld! På flyget fram och tillbaka till Spanien ammade jag Julia mest hela tiden för att hon skulle vara lugn och stilla annars var hon överallt. Jag har så lätt att tänka att resan bara är flygresan men det är ju även resan till flygplatsen och väntetiden… Nästa gång vi planerar att resa är november 2016. Då kanske vi kan muta båda barnen med plattan 🙂 Plus att Julia kanske har slutat stoppa allting i munnen! Lång kommentar men dåligt med tips. Hoppas ni hittar ett bra resmål!

 5. Herregud! Tänker bara, stackars barn. De måste säkert vara med på massa sånt som inte är barnanpassat, i kläder som inte är barnanpassde. Fy tusan. Låt ungarna springa på gröna ängar i sköna kläder liksom. Ser inget gulligt i den videon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.