3 saker på olika teman

Tre saker…

… jag längtar efter:
– En del vänner jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja. Men igår kväll åt jag middag med Malin (som bor i Göteborg). Mitt hjärtas fröjd och glädje!
– Ljumma sommarkvällar i stugan.
– En bra massage.

… jag är tacksam för:
– Vardagen med familjen. Om något hemskt skulle hända skulle jag väl göra vad som helst för att få tillbaka vardagen.
– Varje gång någon gör något snällt, jag är just nu enormt tacksam för barnvaktandet. Juni fick också följa med syrran till jobbet och tyckte det var så kul.
– Jobbet.

… jag vill bättre på:
– Att hålla mig lugn i stressiga situationer med barnen.
– Insamling, det är så tydligt hur stor skillnad svenskars gåvor kan göra för utsatta familjer i världen.
– Att stretcha, meditera, andas.

… jag stör mig på:
– Att det tar typ 10 minuter att komma ned till pendelspåren från centralen. Missat så många tåg pga detta. Om nån vet en smart väg ner så säg!
– Präktiga människor som känner förakt för folk som inte är lika präktiga som de. Obs är själv präktig på många sätt men åtminstone medveten om det.
– När folk inte svarar direkt på en inbjudan eller en fråga om att ses. Det är så oartigt! Man kan svara att man behöver undersöka vissa omständigheter innan man kan ge ett definitivt svar. Men inte bara vara tyst.

… låtar jag inte kan sluta lyssna på just nu:
Världen är min (den är så fet!!!) av Habz, Ivory och Finess
Upstart – Road Trip av Goldie och Skepta
Run av Sibille Attar

6 reaktioner till “3 saker på olika teman”

 1. Från blå linjen är det helt bisarrt snabbt att komma till pendeln numera men jag antar att det inte hjälper dig om du inte kan lägga om resvägen via blåa. En annan grej att testa kanske är hissarna från gröna och röda? De är snabbare än trapporna iaf men minus med det är oartigt att ta upp hissplats när andra kanske har större behov.

  1. Ja!! Kopplingen mellan pendeltågen + blåa är amazing. Sådan lycka det är för en som åker pendeltåg varje dag och arbetar vid rådhuset, blir glad bara jag tänker på det.

 2. Om du kommer från ovan jord (så att säga) finns en nedgång från Vasagatan inklämd mellan Bishop Arms och Max. Där tog jag mig ner till pendeln på fem minuter härom kvällen.

  1. Ja, visst är den bäst? Har testat den och den vid typ Dunkin Donuts/Gamla Brogatan. Om man kommer via Klarabergsviadukten och försöker gå genom centralen tar det ju ca 10 minuter?

 3. Har säkert nämt det förut men Yoga with Adriene och hennes senaste 30 dagars True är väldigt bra. Ligger på 30-20 minuter per dag. Jag har kört dessa 30 pass på 60 dagar. Tror att 3 pass i veckan är en bra start om man inte är van. Det är lite jobbigt i början men runt pass 20 känner man en stor skillnad.
  Som det känns nu kommer jag aldrig sluta med yoga. Inte varje men någon gång varje vecka.

  Och min 2 bästa musiktips just nu:
  Jonas Lundqvist – Konstiga restauranger
  CHVRCHES – My enemy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.