Analyze this

I förra bloggarkivet hade jag ett inlägg där jag tolkade människors drömmar. Det hette typ ”fråga drömtolkaren” och måste haft sjukt bra SEO för jag fick nya kommentarer ganska ofta. Jag fick också väldigt bra respons på mina tolkningar faktiskt *nöjd smiley*.

Dock att tolka denna jag själv drömde i natt, så många märkliga lager?

Här kommer den, varning för ointressant läsning:

Jag och familjen är på en badplats med Malin Wollin och hennes dotter. Klockan är bara sex, halvsju på morgonen men det är jättevarmt i vattnet. Jag går i och badar och när jag kommit ut en bit kommer jag på att jag glömt raka benen mm men också att jag glömt ta på mig badkläder (den delen är dock lättanalyserad, lite stressad på olika fronter nu). Skyndar mig att sänka ned kroppen under vattnet.

Jag tar några simtag och det är ganska mycket sjögräs, vilket jag avskyr, men jag kämpar på. Under vattnet ser jag en dörr, en sån där till en affär, och tänker att det har legat typ en Vivo där innan området blev vattenfyllt och förvandlades till en badplats, med brygga och allt.

När jag kommer upp har en tjej jag känner som heter Ulrika kommit dit med sin dotter och man, som är Persbrandt i drömmen. Nåt av barnen som är där skriker/svär argt över något och Persbrandt säger att han tycker det är så bra att barn vågar ta i när de blir arga. Min man håller med, men invänder också lite mer att det kan ju vara lite jobbigt för andra barn/vuxna om nån hela tiden får utbrott över småsaker.

Jag har min första hund Lennox (som fick somna in pga så stressad/osäker) i famnen. Minns exakt hur det känns att bära honom, den silkeslena pälsen på huvudet. Känner mig i drömmen ledsen över att jag glömt var han bor nu och hans ena framtand ser sned ut, har han det inte bra? (Han lever inte längre).

Sen vaknar jag av alarmet. Tjena!

4 reaktioner till “Analyze this”

  1. HAhaha älskar knäppa drömmar. Ändå intressant när jag fick höra ganska nyligen om att alla man drömmer om har man träffat i livet på ett eller annat sätt (eller sett på TV osv). Så hjärnan kan inte hitta på personer som inte finns i dina drömmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.