Fråga Hanna: Stilakuten 3

Ida: ”JA! HEJ HALLÅ! Sommar på kontor!? Anständig och kul utan att se ut som någon som är med i MUF eller är mäklare, hur gör man?”

Förlåt på förhand men jag brinner tydligen för linne? Föreställer mig en linnebyxa med snyggt fall, vet dock inte om du älskar eller hatar när det är såna där sydda veck. Men det finns ju många linnebrallor i butik nu, i olika modeller. Dessa kommer från Arket och finns även i svart, gillar att de känns lite mer klädda än nån enkel med bara resår i midjan.

Skjortan kommer också från Arket. Föreslår att du har några knappt uppknäppta och nåt större hängsmycke på lite längre kedja. Kanske flera berlocker i kedjor?

De underbara sandalerna är från Gram, förutsatte nu att du får visa tårna på ditt kontor, vilket såklart inte alls är fallet överallt. Men hoppas på det.

Läppstiftet är från Stories, hoppas du gillar nån orange nyans. Finns båda varma och kalla toner, vad man nu trivs/passar bäst i. Men orange mot hud som fått lite sol, så härligt.

Förslag två är också svart, det är så snyggt med svart på sommaren?

Antar att ni har nån slags fläktar/AC på ditt kontor och då kan det bli ganska kyligt, för att inte säga kallt, inomhus. Du har alltså klänning och en kofta i 100% merino hela dagen. När du ska gå ut i värmen på väg hemåt stoppar du ned koftan i din stråväska och visar den här snygga ryggen.

Hej tjejer!

Nog för att merino kan kännas lite MUF men tror ändå du kommer undan?

6 reaktioner till “Fråga Hanna: Stilakuten 3”

  1. Älskar Stilakuten! Och din stil generellt. Men vaaart är den svarta klänningen ifrån?

  2. Så kul inlägg. Men alltså MUF-merinon – måste ha den. Var kan jag köpa den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.