17 reaktioner till “Fråga: Karlstad”

  1. Zao i 15-huset är en favorit för lunch (asiatiskt). Annars är Vero en klassiker (italienskt). En fika på Löfbergs med bästa kaffet är alltid trevligt.

  2. Nu var det visserligen många år sen jag bodde i Karlstad så jag har inte så bra koll på nya ställen, men när vi är där på besök äter vi ofta lunch på restaurang Slussen, de har supergod vegetarisk buffé!

  3. Om man är en kulturtant med shoppingsug rekommenderas såklart hemslöjden! (Ligger dessutom perfekt på vägen mellan Stora torget och Lerinmuseet, som känns som en given sträcka att vandra för en kulturtant.)

    https://varmlandshemslojd.se/

  4. Lunchtips: Yomo i MittiCity-gallerian (egen restaurang), väldigt god asiatisk buffé. Håller med om Slussen, så god vegetarisk mat. Brukar också äta på Bröderna Olssons Elektriska, de har alltid tre goda alternativ till lunch.

    Fika: Swenströmska är så gott! Om man vill ha mer ”enkel” fika är det mysigt på CGCs fik i deras butik (har typ hallongrottor och mer klassiska grejer). Kan även tipsa om King Creol som ligger i Haga, Elvis-fik med god fika och rolig inredning. Haga är ju också ett tips för mindre lite roliga affärer med barninriktning, inredning, second hand osv. Obs för att de bygger om typ hela Karlstad just nu så svårt att ta sig till just Haga med bil men det är ju gångavstånd från centrum

  5. Det har öppnat en ny affär, open fashion, på va torggatan med rodebjer, acne, Hope etc. väl värt ett besök och kul att stötta småföretagare som vågar satsa!

  6. Kenneths, även om lite av charmen gått förlorad sen man får sitta inomhus. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.