Min senaste eller ”jag håller inte på med inredning”

Min senaste skärmdump i telefonen:

Jag skyller inte på nån särskild här, förutom ev samhället, men vilket otroligt olika bildspråk på dessa manliga/kvinnliga artisters promofoton:

Mitt senaste klädköp:

Två kjolar och en klänning som jag provat men som fortfarande ligger kvar i påsen eftersom jag överväger att returnera alla tre.

Ikväll är det tv-gala (mer om det senare) och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Tycker det är dumt att köpa nytt för EN kväll så jag behöver prova med olika överdelar/tillbehör för att känna att det jag väljer är något jag kommer använda mycket resten av sommaren.

Jag hade min gröna kaftan förra året och den är mitt säkra kort. Skulle vilja ha något annat än exakt samma outfit i år men äger knappt nån kjol eller klänning, därav detta provande.

Samtliga kommer från H&M.

Min senaste lyssnade podcast:

DADDY ISSUES.

Mitt senaste skickade sms:

”Haha jag har glömt fråga! Ska du träffa mamma imorgon?” Till min lillebror. Min syrra kom hem från jobbresa igår och jag ska jobba idag och vi tänkte lägga ihop till en större morsdagspresent. Så trist att inte kunna fira min mor på dagen men jag ska ta igen det om två helger. Måste ringa och fråga syrran om hon vill vara med nu.

Det senaste intressanta/roliga:

Min kompis Annica berättade så intressant om sitt arbete med ungdomar på institution. Alltså självklart utan att lämna någon som helst info om de barn hon arbetar med. Men övergripande, om hur man ska skapa en hemlik miljö samtidigt som det är personalomsättning, alla ska förhålla sig till samma regler etc.

Allt annat än roligt, men väldigt intressant.

Min senaste postade bild på Instagram:

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

”Så ledsen över att behöva blanda in dig hela tiden, men kan du ”godkänna” i adsmanager+”

Av en otrolig person som hjälpt till med Facebookannonsering inför mors dag.

Min senaste taggade bild på Facebook:

Min senaste pinnade inredningsbild:

Jag håller inte på med inredning. Skulle gärna göra det och vet vad jag tycker är fint men man kan inte göra allt. Dyrt är det också, i alla fall om man inte är väldigt intresserad och bra på loppis.

Mitt senaste skickade mail:

Skrev och tackade en influencer som tipsar om att köpa en förlossning i morsdagspresent.

Mitt senaste fynd:

Pussel på second hand i Vinsta.

Senaste tagna mobilbild:

Helt sant faktiskt. Från färjan på väg hem igår.

Min senaste tv-serieobsession:

PARKS & RECREATION!

Mitt senaste inkommande what’s app:

”This is such a special team: challenges my brain and warms my heart! I feel so lucky and so unusual of starting missing you all already today!”

Haha det är som om jag hittar på vissa av dessa svar? Lovar att det är uppriktigt.

Min senaste taggade bild på Instagram:

Min senaste att följa på instagram:

Bianca Ingrosso.

Mitt senaste dyra köp:

En halsduk från Acne. Jag vet att det är sjukt men jag har suktat efter den i flera år och använder halsduk mycket och ofta. Den jag haft innan är så använd att den fått små hål som nu börjar bli stora.

Ganska säker på att det blir ett sånt köp som får extremt låg krona per användning. Hellre en dyr än tre billigare. Ursäktar ihjäl mig här nu???

Min senaste sedda film på bio:

Minns ej men nån barnfilm var det helt säkert.

Min senaste lyssnade låt på spotify:

Så här såg det ut när jag öppnade appen.

Lista från Elsa.

2 reaktioner till “Min senaste eller ”jag håller inte på med inredning””

  1. Jag köpte just en fjärde färg av mina favoritskor. Där kan man snacka om att jag har hittat på ursäkter hela morgonen! Jag hade faktistk tänkt köpa dem redan när jag insåg att de skulle komma i rött i mars men avstod pga konsumtionshetsen men nu har jag typ två gånger senaste veckan tagit på mig en outfit som hade suttit såå bra med röda skor. Så nu gav jag upp motståndet och köpte dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.