Tipskalendern

Tips 4

Eller snarare en fråga. Vad har du för personliga prylar på jobbet?

Det här är mina:

Tandborste, tandkräm, plackers, nagellacksborttagning, bomull, tops, våtservetter, deo, nagelsax- och fil och tuggummi.

Kändes som en extremt omiljövänlig samling på denna bild?

9 reaktioner till “Tipskalendern”

 1. Vad lite! Var min första tanke 🙂 Jag har i min motsvarande låda: mensskydd, tandkräm, tandborste, diverse nagellack, termosmugg, diverse godis, två sorter handledsvärmare, rena strumpor och trosor, sjal, poncho, filt, honungsburk, hårspännen, flera örhängen (ifall jag glömt på morgonen och känner mig naken), massa tidningsurklipp som jag sparat i evigheter, värktabletter, en Poesibloggen, en roman jag läst men råkade köpa igen och tänkte ge bort, en påse med fem brickor med dalahästar som jag tänkt kunde vara bra presenter, en specifik sort tepåsar, typ fem olika sorters röda bandetbroscher, säkert nåt mer som jag glömt 🙂
  Jag är såååå inte redo för aktivitetsbaserat kontor som ska införas nästa år 🤣

 2. Har aktivitetsbaserat kontor med mimimalt litet personligt skåp…..Klämmer ändå in:

  Torrschampo (prio 1!)
  Antifrisskräm (cyklar med hjälm)
  Handkräm som luktar gott
  Deo
  Våtservetter
  Mensskydd
  Hårsnodd
  Nötter/frön
  Extra skor

  Ja det var nog allt….tops borde inkluderas!

 3. Har typ…inget! Vi har aktivitetsbaserat kontor och skåp, men jag har nästan bara jobbgrejer i det. Enda personliga är en ask halstabletter, en stickad poncho och vitaminer (som jag aldrig tar). Däremot är min väska jefligt tung… kanske borde planera om lite..?

 4. Måttband? En gång ditlagt för att mäta avstånd till skärmen inför utprovande av terminalglasögon. Sykit med div bra grejor, trådar nålar, små knappar m.m. Snott från hotellet på nån tjänsteresa. Ett antal plastkassar, ett liftkort! Handkräm, tepåsar, knäckebröd.treo, alvedon,omeprazol, halstabletter, poncho och torgvantar (kallt kontor) adventsljusstake ( inte just nu då, nu står den i mitt fönster) m.m. M.m. Skulle aldrig klara aktivitetsbaserat. Av flera anledningar. Gillar inte ens öppet kontorslandskap, men då får jag i alla fall ha mitt eget skrivbord och skåp.

 5. Som bussförare så behöver jag oftast mina personliga saker när jag är längst ifrån bussgaraget så jag har rubbet i min ryggsäck. Den väger ungefär som en lönnfet labrador..
  Värktabletter, hörlurar, handledsvärmare, torgvantar, tepåsar, mugg, bestick (litar inte på att mina 170 kollegor faktiskt kan diska de gemensamma besticken i rastlokalen. Diskmaskin finns inte..), hårborste, halstabletter, tuggummi, nagellack, menskopp, vattenflaska, choklad i någon form +en necessär med smått som nagelfil, plåster, plackers etc.
  Har ett skåp i rastlokalen vid bussgaraget. Där hänger ett extra par strumpbyxor och ett paraply just nu..

 6. Öhm, först tänkte jag ”jag har väl inget sånt”, sen tittade jag mig omkring på bordet… Här står två olika handkrämer, tre med tuben som det typ inte finns nåt kvar i. Sen ligger det en stickning, en sjal som jag stickar på lite nu och då på jobbet. Det står en plåtburk från FÖRRA årets ”juljobbkalender” där jag åt en Riesen per dag i december och jag har en termosmugg från när vi arrangerade SM för några år sedan, jag dricker inget som behöver vara i mugg så den är lixom bara nån slags prydnad.

  Eftersom jag nästan alltid tränar på lunchen har jag sånt där som man använder då i gymväskan, tandborste, duschkräm och sånt.

  I garderoben står mina skridskor, vi har nära till isovalen och åker ibland långfärdsskridskor på lunchrasten, jag och några kollegor. Sen ligger det en stickad sjal och en cardigan här åxå, kallt på kontoret ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.