8 reaktioner till “Tomorrow tomorrow *sjunger Annie*”

 1. Hej! Hittade hit för att jag sökte på att ”flytta till Sthlm” eller nåt liknande och har fortsatt läst sen dess! Här kommer en fråga; hur vet man var man vill bo? Jag är så himla velig, känner mig inte hemma nånstans och har flyttat runt en del i Sverige.

 2. Jag har några frågor:) Hur känns det att ha bytt stad? Vad saknar du och vad saknar du inte med Karlstad? Vad är det bästa med Stockholm?

 3. Vad har du för sminkfavoriter nu? Jag har inte använt foundation på ett tag men ska nog börja igen. Är det fortfarande clinique superbalanced som gäller?

 4. Föräldrar och barn är av och till ute på gården och leker med ungarna och småpratar med varandra och det är jättetrevligt. Men retar mig så in i djävulskt på en av dom. Ofta får jag hör att jag ser trött ut av hen., ”Åh, vad trött du ser ut idag” eller ” Fan vad du ser trött ut.” Och visst, skiftarbete och småbarn är ju ingen bra kombo ibland, men ibland har jag inte känt mig trött ut utan pigg, utvilad, sminkad, fin och får ändå höra samma sak. Vid ett tillfälle fick jag tips om att ”ta på dig solglasögonen så syns det inte”
  *okej*
  Jag tycker inte det är några problem att fråga eller bli frågad om nån ser trött ut av ren omtanke, följt nån fråga, som ”kan jag hjälpa dig med något” eller ”är allt okej” men det sker ju inte här. Har hittills svarat lite trevande och ursäktande ”ja men barn du vet” eller ”jo, jag är trött”. Förra veckan var det höststädning på gården och hen ba ”Du ser pigg ut. Kul för dig”
  Det enda som hindrade från mig att skrika ”pajas” till honom just då var att hens sambo och barn stod där och ville inte skämma ut dom. (Dålig stämning vid korvgrillningen sen också)
  Men hur får jag hen att sluta påpeka att jag ser trött ut?

 5. edit: vid höststädningen, där sa han ju inte att jag såg trött ut, utan pigg, men efter allt hen har sagt tidigare och nu i samma tonfall och just ”kul för dig!” så blev jag ju också irriterad.

 6. Jag undrar: när började du springa? Har du gjort det länge? Sprungit många lopp? Om inte när bestämde du dig och hur gick du till väga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.