En mygga innanför myggnätet!

Alltså herregud, nu ska den här mesen härdas. Vi kom nyss fram till byn där vi ska bo. Kolla vilket kackerlacksvänligt badrum? Med ett hål rakt ut och allt. Välkomna alla djur! Man ska inte bo på finare hotell när man jobbar för en biståndsorganisation. Självklart inte. Men hur kunde min syrra bli så cool och jag så mesig? Det är liksom en mygga innanför myggnätet som jag inte lyckas ta och ett stort hål i både myggnät och säng vid huvudänden där olika djur kan krypa in. Jag kommer somna livrädd. Men somna kommer jag ändå göra för vi har rest i 30 timmar. Det var nån strejk i Nairobi så det tog några timmar längre än planerat. 

Jag ser i alla fall fram emot att träffa alla i projektet, det ska bli väldigt intressanta dagar. 

Godnatt från en som aldrig backpackade. 

4 reaktioner till “En mygga innanför myggnätet!”

 1. Du är så gullig! ”Olika djur”, välkommen babyelefant, tiger och små krokodilyngel.
  Ingen kommer krypa in i ditt lilla snarkpalats, du kommer strax krossa kenyanska tvestjärtar blasé med hälen och det kommer vara så bra. Kram!

   1. Apropå ingenting och i brist på fungerande sms-forum för tillfället, men vi har läst Ronja Rövardotter för Björn. Så himla kul, riktig kapitelbok liksom. Beställde ju en Nina-bok efter tips från dig (plus älsk på Emi) som Björn gillade men tyckte kapitlen kändes så korta. Tänker att vi kanske kan se ”riktiga” ronja-filmen nu efter att ha läst böckerna också, inte så läskig när man läst om vildvittror etc innan? Plus har youtubat klipp från filmen. Prova för juni så kan vi gå på bio! Höll jag på att skriva innan jag kom på att den kanske slutade gå på bio omkring 1984-85.
    Funderar på att önska Bröderna Lejonhjärta i julklapp men tjuvläste den lite själv på bibblan och började nästan gråta för den är så sorglig. Gulp.

    Hoppas Kenya-resan är fantastisk. Tänk vilket jobb du har alltså, så viktigt. Och så bra du gör din bit av det.
    Kom hem snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.