Koriander, ”göra ett ryck”, dvärgpinscher eller dubbelmoral?

Det händer att människor påminner mig om något jag skrev i bloggen för typ sex år sen. Ofta något jag hunnit glömma men som i de flesta fall bara är kul att bli påmind om. Men samtidigt får det mig fundera lite på vad folk egentligen har för associationer till mig efter tolv års babblande i bloggen.

Alltså jag menar inte att folk går runt och tänker på mig till vardags, men ni fattar. (Där har vi kanske en grej man kan associera mig med – att försöka ducka eventuellt kritik eller hån genom att försöka förekomma.)

Något som gamla vänner skulle kunna koppla till mig är i alla fall tacopaj. För jag vet inte hur många gånger jag bjöd på det under ca 2002-2005.

Idag gjorde jag en för första gången på länge och det var jättegott såklart.

En annan grej man kan associera mig med är riktigt oaptitliga matbilder?

Nä nu ska jag avsluta denna egotripp för idag. Godnatt!

4 reaktioner till “Koriander, ”göra ett ryck”, dvärgpinscher eller dubbelmoral?”

  1. Jag associerar dig sammanfattande med ’bra tips’. Tips om litet och stort; Böcker, mat (tacopaj ikväll!), bloggar osv. Och så allvar och roligt däremellan (som i förlängningen också ofta blir just ’bra tips’, om än inte uttalat).

  2. Jag gillar mixen! Vardagen, mat, tips, småbarnsåren, festligheter (så impad att du fortsätter att gå ut på helger) är en fin kombo. Har följt dig i massa år och din blogg är en av väldigt få som jag läser regelbundet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.