Snälla fyll i min undersökning!

Ärade bloggläsare. Jag skulle uppskatta det så oerhört mycket om du ville lägga 30 sekunder av din värdefulla tid på att kryssa i frågorna nedan. Inga svar är obligatoriska så fyll i det du pallar att svara på. Du är såklart 100% anonym. 

(Denna enkät är uppenbarligen ej godkänd av en lärare i enkätkunskap men strunta gärna i det. Man kan t.ex. såklart ha bonusbarn och vara gravid med sitt första barn, men nu orkar jag inte göra om detta en gång till.)

7 reaktioner till “Snälla fyll i min undersökning!”

  1. Va kul med enkät! Får vi ta del av något sen? Skulle vara roligt! Min enda (oseriösa) kritik är åldersspannet, hade hellre fyllt i 25-35 än 31-40 ha ha

      1. På mitt förra jobb fyllde jag i fel åldersspann, 25-30 när jag i själva verket var 31-40. Woops! De kollegor som var över 45 fick det äldsta spannet. 45 till döden liksom, kan tänka mig att det kändes lite motigt!

  2. Gillar det vardagliga, att följa lunken i bloggen! Och även om jag dragit ned kraftigt på bloggläsandet det senaste året så tröttnar jag inte på denna. Keep up the good work <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.