Spådamen

Ni vet när jag förutspådde 2018 och att Gagnef skulle tappa pga detta?

Sandra Beijer: ”<333 Brukar åka på två festivaler: Gagnef och Way Out West. Planerar att hoppa Gagnef i år för att jag inte känner så stort sug, många jag känner ska inte åka och jag gillar när man är en stor grupp!”. 

Spåtanten här alltså. Är det något ni vill veta, eller om ni vill ha råd om något så kör loss i kommentarsfältet? Man får vara anonym.

22 reaktioner till “Spådamen”

  1. Nu är spåtanten en total idiot här men min synskhet når inte fram till ditt badrum: har du testat ägglossningstest?

   (så har ni försökt i flera år och håller på att bli tokiga av alla goda råd, spåtanten dömer i så fall ut ett lämpligt straff till sig själv)

   1. Älskar att du är lika ängslig som jag. Som en frågar får en svar! Tack spådamen, kissar/ligger lite till.

  1. Det enda jag ser är att du träffar din (eventuella) nästa kärlek genom en av dina vänner. Den potentiella kärleken är typ bekant till din väns partner eller liknande, det behöver inte vara någon du har lagt värst mycket märke till redan. Håll ögonen öppna och be din vän om hjälp.

 1. Hur ska jag få lite liv i bloggen min? Känns som jag bloggar på sparlåga o liksom inte lyckas få energin jag vill ha när jag skriver. Och då får jag dåligt självförtroende och då går det ännu sämre. När vänder det? Är det PMS/d-vitaminbrist/sömnbrist/för mkt jobb eller vad handlar det om?!?
  Tacksam för svar och läkande kur!

  1. För det första tror jag att det bara är du som känner så här. Tycker att din blogg genomgående håller riktigt hög kvalité och kombination av ämnen och sinnesstämning. (Och apropå känslor: alla känner av januari, det är som extra tydligt i år?)

   Men om du känner dig oinspirerad nån dag så låt läsarna skapa innehåll åt dig. Typ genom att de får berätta om sitt pinsammaste minne under graviditeten eller vad som helst.

   För mig funkar det också att läsa bloggar som har en rolig ton och ett flyt, då blir jag upplivad och kommer i bra stämning. Eller att ringa en vän och flamsa lite. Du kan alltid ringa mig förresten, oavsett typ av ält/fundering. Jättebra sätt för mig att vårda relationen med en av våra ambassadörer så kan sorteras in under arbetsuppgift för mig [den där nya fula smileyn med ett snett öga].

 2. Hur ska jag få ett nytt kommunikatörsjobb egentligen? Är erfaren och söker och söker, men konkurrensen så himla hård!

  1. Åh jag fattar verkligen, been there… Kan du välja ut några kontakter och bjuda dem på lunch/fika och berätta om vilket typ av jobb du vill ha och be dem hålla öronen öppna? För många rekryteringar sker ju med kontaktnät. Kontakta också rekryterare! Håller verkligen tummarna för att det snart släpper. Mer syo än spåtant här, men… Kram!

   1. Tack snälla! Vill tillägga att jag HAR ett bra kommunikatörsjobb i dag, så jag sitter egentligen inte i sjön. Men efter sex år på samma myndighet är det dags att gå vidare, helt klart. Måste försöka våga nätverka mer som du säger, bjuda kontakter på lunch. Sprida ordet helt enkelt. Och rekryterare är bra att hugga tag i ja!

  1. Åh herregud, jag ”hinner” knappt läsa några bloggar som inte kommer upp i min rss och nu inser jag att jag inte ens har ditt senaste lösenord. Men tar det på messenger, vill ju alltid läsa din blogg.

   Angående när nån ska bli kär i dig så känner jag att det är en man du träffat i jobbsammanhang. Och att det sker i år. Men du kommer att ta första initiativet till att ses.

 3. Var är mitt halsband som jag fick i somras?!? En av de finaste gåvor jag fått, och värdefullt både rent ekonomiskt och känslomässigt. Fattar inte hur jag kan ha slarvat bort det…?

  1. Jag tror att det ligger gömt och trångt. Har du kollat under alla soffkuddar och ev springor i soffan? Bakom sänggaveln? Om det finns nåt utrymme vid nattduksbordet/sängen?

 4. Åh vilken tajming! Min man vet inte var han lagt mitt SL-kort. Grr. Han åkte hem med det i måndags, sen trodde han att han hade lagt det på en hylla i hallen men där ligger bara vårt extrakort i samma färg (turkos).

  Tänk vad grymt om du löser detta ??

  1. Jag tror att det har ramlat ned någonstans, bakom en byrå eller en list eller nåt sånt. Själv råkar jag alltid dra upp SL-korten ut jackfickan samtidigt som mobilen så förlustanmälde ett senast förra veckan. Sen hittade jag det i bilen, under sätet.

   1. Tack tack 🙂

    Har förlustanmält och väntar nu. Tar bilen till jobbet så länge vilket inte är helt oskönt när arbetsplatsen är i Södertälje och jag inte hittat nån pendlingsrutin…

    Håller med om att det lätt ramlar ut med mobilen. Vet inte hur många gånger jag plockat upp kortet från marken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.