Crème de la crème

Hej från en minibuss i ett ruffigt område av Bukarest, där jag sitter och väntar på att tv-teamet ska filma Sofia och vår partner.

Jag är ju sedan länge ett fan av Locobase repair (no spons) och tycker att den varit överlägsen till barnen. Den funkar också som lypsyl, till hälar, snippor, torrfläckar och jag vet inte allt.

När jag har pollenallergi blir jag ganska känslig för (parfymerande eller ”aktiva”) krämer runt ögonen, samtidigt som jag får ett stort behov av helst ganska feta krämer, då jag blir torr av att klia i ögonen och av tårar som rinner.

Den här våren bytte jag ut både dag- och nattkräm till Locobase repair. Den är ju superfet men jag har ganska torr hy och den funkar så bra för mig. Jag använder min vanliga dagkräm i pannan för där får jag små prickar av Locobase. Men i övriga ansiktet är den perfekt, särskilt mellan ögonbrynen och på kinderna under ögonen där jag annars brukar bli stram efter ungefär halva dagen. Dessutom är den jättedryg!

Jag vet att man inte ska ha feta krämer på den tunna huden runt ögonen men jag förstår inte riktigt varför för det är underbart att känna sig riktigt gosig i det området. Istället för att klappa in nån tunn kräm och känna sig stram igen efter fem minuter.

Obs: Detta ”tips” utgår alltså ifrån mitt torra fejs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.