Grey hair, do care

Apropå åldrande så har jag fått ganska mycket grått hår. Jag tycker egentligen inte att det är fult, men det gör att mitt hår ser smutsigt ut. Idag, till exempel, är det sådär rent att det gnisslar när jag tar i det. Men om jag inte typ plattångar eller fixar det (orkar inte göra det så ofta, vill gärna bara kunna borsta upp i en hästsvans och gå) blir det såhär fult, frissigt och ser liksom fett ut. Ikväll ska jag därför färga det till glansigt brunt igen.

(Dock: att jag har ”för mycket” rouge är ett medvetet statement. Håller verkligen inte med denna Vanity rich, tycker hon på bilden ”too much blush” har perfekt rouge.)

2 reaktioner till “Grey hair, do care”

  1. Jag fick mitt första grå hårstrå vid 27 men var väl förberedd då min kompis på 33 år hade sagt att de flesta får det innan 30. Nu tänker jag att jag typ ska färga det i nån cool färg när jag är äldre, mer gråhårig och framförallt modigare ehehe.

  2. Jag har tänkt jättemycket på grått hår. Egentligen är jag inte 100% bekväm med mina grå slingor men jag blir så irriterad av tanken på att jag har massor av manliga vänner som utan problem har grå stänk i håret medan jag kan räkna de gråhåriga kvinnorna i min ålder (30+ish) på en hand. Resten säger att de ”inte känner sig så gamla som grått hår signalerar” och färgar över, vilket jag förstår men könsskillnaden är SÅ tydlig. Så jag kämpar på med att uppskatta mina grå strån. (Obs, ingen diss mot dig eller någon annan som färgar förstås, alla gör som de själva vill.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.