Låt helgen börja!

När jag kom hem från jobbet hade Martin lagat raggmunk. Sen åkte han på Magnus Carlsons releasefest och jag tänkte att vi behöver hitta en pålitlig barnvakt man kan anlita vid såna tillfällen. Fast det var också lite gött att vara kvar hemma. Barnen lekte i ett varsitt rum och jag dammsög och torkade av golven. Medan de dansade till Timber och ”låten från Trollz” duschade jag och tvättade håret. Sen använde jag en peeling från Decléor och en svinbra mask från Dermalogica som jag fått ett prov på. Det är nog den bästa mask jag testat, är så återfuktad nu.

När barnen somnat satte jag på Gilmore Girls och jobbade en stund vid datorn och läste bloggar framför teven. Sen målade jag naglarna med Sole Mate från Essie.

Fredagar är min bästa dag. Martin ska göra margaritas och vi ska ”tävla” mot deltagarna i På spåret och barnen är glada för att helgen börjar. Blommorna från förra veckan står sig, tvättkorgen är tom och all ren tvätt är invikt. Ja, jag är blott en enkel kvinna med enkla behov. Men e d så fel?

2 reaktioner till “Låt helgen börja!”

  1. Hanna, vill så gärna sitta i soffan med er och tjöta + äta chips. Höra kidsen leka och busa i rummet bredvid. Skulle behöva en kvinna som du att hänga med pga du är så kul, ironisk och varm. Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.