Min bästa concealer

Det är så sjukt att jag tipsar om smink egentligen, så värdelös som jag ändå är på att sminka mig. Jag tror det handlar om tålamod, snarare än talang. Om jag får välja mellan effektivt & lite slarvigt eller tidsödande & noggrant väljer jag alltid det första. Det betyder att jag får gå genom livet med asymmetriska ögonbryn och ibland lite solpuderfläckig på kind. Men också att sminket aldrig tar mer än fem minuter och att jag kan måla eyelinervinge på en skakig buss. 

Hur som helst. Det här är en av mina favoriter. Jag tror att jag skrev om den redan innan köpet, för den verkade så lovande. Och den är verkligen toppen. Trögflytande och väldigt täckande men lägger sig aldrig i kakor, krackelerar eller ger torra rynkor. Nej, huden känns mjuk och behaglig och det är en concealer som sitter hela dagen. Och dryg är den. 

Jag brukar lägga en liten klick på handen och applicera med fingret. Typ så här. 

6 reaktioner till “Min bästa concealer”

  1. Jag köpte den där och tycker också den är jättebra men den är lite väl glansig och jag ser lite fet ut i ansiktet (fet=som glansig fet) ? Men den täcker himla bra??

    1. Hm intressant, jag ÄLSKAR ju att känna mig glansig för jag är så torr annars, så det beror säkert på hudtyp. Tack bästa för din input!

  2. Åååh du ska bli min nya sminkgudinna. Borde väl börja följa nån skönhetsblogg men pallar inte. Känns som lagom mängder här?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.